У Львові викрито молодиків, які торгували підробленими товарами під маркою відомого бренду. ФОТО | Кримінальні новини

19.05.2023 08:00

У Львові поліцейські викрили зловмисників, підозрюваних у численних шахрайствах з продажем техніки

Учасників організованої  злочинної групи викрили слідчі Львівського районного управління поліції №1 спільно з оперативниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, до складу групи входило троє осіб: організатор – 22-річний мешканець Миколаївської області, який тимчасово проживає у Львові та двоє виконавців – ще один мешканець Миколаївщини віком 21 рік та 20-річна жителька міста Винники.

Зловмисники організували у мережі Інтернет майданчики для продажу нібито оригінальної продукції, зокрема навушників, однієї з провідних світових компаній-виробників телекомунікаційного обладнання. Проте, під видом оригінального товару вони продавали клієнтам неякісні підробки за привабливими цінами.

Правоохоронці задокументували дев’ять епізодів незаконної діяльності шахраїв, але насправді їх може бути більше.

Слідчі повідомили учасникам групи про підозри. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють інших осіб, потерпілих внаслідок протиправної діяльності підозрюваних.

За матеріалами поліції Львівської області

Источник

Previous post В Одесі двоє чоловіків та жінка потрапили до лікарні внаслідок карколомної ДТП. ФОТО | Кримінальні новини
Next post На Рівненщині водій автомобіля загинув під час розвантаження щебеню. ФОТО | Кримінальні новини