У Мукачеві чоловіка намагався налагодити канал збуту боєприпасів і не встиг. ФОТО | Кримінальні новини

05.05.2023 16:00

Співробітники кримінальної поліції та слідчі Мукачівського районного управління, в ході проведення ряду оперативних заходів затримали за підозрою у збуті боєприпасів місцевого жителя.

Попередньо поліцейські отримали оперативну інформацію про наміри фігуранта налагодити канал постачання зброї і боєприпасів на Закарпаття. Для його знешкодження та недопущення розповсюдження нелегальної зброї у регіоні співробітники поліції ініціювали ряд негласних заходів та встановили орієнтовний час зустрічі підозрюваного з потенційним клієнтом.

В результаті, зловмисника було затримано «на гарячому», одразу після передачі покупцеві партії забороненого товару, взамін на який фігурант отримав грошові кошти.

З місця події в якості речових доказів слідчі вилучили півтора сотні набоїв до автоматичної зброї калібром 5,45 та гранату Ф-1 із запалом.

Підозрюваного у злочині правоохоронці помістили до ізолятора тимчасового тримання. В поліції за цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. Слідчі клопотатимуть про тримання його під вартою.

Оперативники наразі встановлюють походження вилучених предметів. За скоєне затриманому загрожує до 7 років за гратами.

Досудове розслідування у справі здійснюється за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури.

Источник

Previous post На Донеччині засуджено зрадника, який здавав ворогу локації ЗСУ під Бахмутом | Кримінальні новини
Next post Журналист: Килиан Мбаппе станет капитаном ПСЖ со следующего сезона (6 мая 2023 г.) — Новости футбола