У нашому районі силами ППО успішно ліквідовано 2 дрони противника

Деталі

У Черкаському районі силами ППО успішно ліквідовано 2 дрони противника. Без потерпілих і руйнацій.
Про це повідомляє голова обласної військової адміністрації Ігор Табурець.
За його словами, наші оборонці надійно тримали небо над нами всю ніч і не дали ворогу досягнути цілей.
«Зокрема, цієї ночі ворог масовано атакував Україну шахедами з північного та південного напрямків. Завдяки успішній бойовій роботі наших захисників знищено 52 ударних дронів», – говорить пан Ігор.
Як заявила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, росія, ймовірно, могла отримати нову партію дронів-камікадзе «Шахед» від Ірану. Тому ворог застосовує таку велику кількість БПЛА проти України.
За даними Повітряних сил, для удару по Україні, який Росія здійснила у ніч на 28 травня, ворог змінив тактику. Окупанти використали незвичні маршрути для запуску дронів-камікадзе.
Як повідомили у КМВА, вночі 28 травня у небі тільки над Києвом було збито понад 40 безпілотників. Попередньо, це була наймасованіша з початку повномасштабного вторгнення атака дронами на столицю, а саме — баражуючими боєприпасами «Shahed». Є пошкодження та руйнування в різних районах Києва, одна людина загинула.
Загалом мимнулої ночі окупанти випустили по нашій країні 54 шахеди.

scroll back to top

Previous post Запаси вологи в ґрунті обіцяють формування високого врожаю
Next post 30 малюків народилось у Черкасах минулого тижня — Новини Черкащіни