У поліції повідомили деталі вбивства 10-річної дівчинки (фото, відео) — Новини Черкащіни

22 червня 2024, 21:50

21 червня до поліції надійшло повідомлення від мешканки міста Шпола Звенигородського району про те, що її 10-річна донька пішла до місцевого магазину та довгий час не повертається додому.

Для пошуку малолітньої залучили територіальний підрозділ Звенигородського райвідділу поліції, а також сили ГУНП в Черкаській області, повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

448976408_884491443722145_98846839811829543_n

Оперативникам карного розшуку вдалося встановити, що до дівчинки, яка поверталася з магазину додому підійшов незнайомий чоловік та запропонував їй піти разом до місцевого будинку культури. У приміщенні, де нікого не було, зловмисник вчинив насильницькі дії щодо дитини, внаслідок яких — вона померла. З метою приховання вчинення злочину чоловік намагався сховати тіло потерпілої.

448975199_884491410388815_6192804735598487689_n

За результатами проведених слідчих дій та розшукових заходів правоохоронці оперативно, відповідно до ст. 208 КПК України, затримали 33-річного правопорушника.

449057087_884491357055487_1315023640825774879_n

Наразі слідчими Головного слідчого управління ГУНП в Черкаській області під процесуальним керівництвом Черкаської обласної прокуратури затриманому повідомлено про підозру в умисному вбивстві малолітньої дитини, п. 2. ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

448910470_884491363722153_6873012483266383189_n

За даний злочин підозрюваному загрожує максимальна відповідальність — довічне позбавлення волі.

Коментує начальник Звенигородського райвідділу поліції Олег Міщенко:

Джерело

Previous post Успішна участь вихованців КДЮСШ «Юність» у престижних легкоатлетичних змаганнях
Next post У селі на Черкащині люди самі побудували церкву — Новини Черкащіни