У районі продовжують ремонтувати дороги

Деталі

У нашому районі продовжують ремонтувати дороги. Про це, зокрема, мова йшла і на вчорашній координаційній нараді в РВА.

Як повідомляє голова Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко, підрядною організацією «ДС ПромГруп» проводиться фрезерування ділянки автодороги «Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка». На цей час укладено асфальтобетонне покриття у селі Грищенці Бобрицької територіальної бригади на площі 250 кв.м.
За її словами, також підрядники ТОВ «Ростдорстрой» провели експлуатаційний ремонт ділянки автодороги державного значення «Київ-Знам’янк» від села Косарі до межі із Кіровоградською областю, від Косарів і до Кам’янки.
«Було укладено 1700 кв.м. асфальтобетону. Цією ж організацією розпочато ремонт на ділянці автодороги «Суботів-Медведівка-Кам’янка», – розповідає пані Валерія.
Вона каже, що також на порядку денному – надання допомоги малозабезпеченим, внутрішньо переміщеним особам та військовим підрозділам.
«Кількість внутрішньо переміщених осіб у нашому районі наразі – 58798 осіб, з них у Черкасах – 25430, Смілі – 6067, Каневі – 4213», – зазначає Валерія Бандурко.
І уточнює, рух гуманітарних вантажів триває.
«Дякую волонтерам, які продовжують постачати нам допомогу та Черкаській обласній організації Товариства Червоного Хреста. Усе, що отримали, відразу передаємо громадам, громадським волонтерським організаціям та військовим підрозділам згідно з потребами», – говорить пані Валерія.
І нагадує переселенцям, що в районі працює «гаряча лінія». Тож якщо потребуєте допомоги – телефонуйте за номерами: 068 277 48 20, 063 051 37 08, 0 4733 2 00 60.

scroll back to top

Previous post Окупанти вже втратили на нашій землі близько 54 810 військових