У райуправлінні поліції провели навчання з тактичної медицини

Деталі

У відділі поліцейської діяльності № 1 районного управління поліції інструктори позаштатного центру тактичної медицини «Такмед Центр» провели тренінг для правоохоронців різних служб.
Як повідомляють в обласному управлінні поліції, під час тренінгової програми, складеної з урахуванням викликів воєнного часу, правоохоронці опанували надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок обстрілів або надзвичайних ситуацій. Також вони прослухали теоретичний матеріал та закріпили знання на практичних заняттях.
«Інструктори навчили, як правильно накладати турнікети на кінцівки, бандаж для фіксування тампонади та не критичних поранень, перевіряти дихальні шляхи постраждалого, надавати йому стабільне бокове положення, зігрівати та евакуювати з небезпечної зони», – розповідають правоохоронці.
За їхніми словами, наприкінці присутніх чекали різні ситуативні вправи, де кожен міг застосувати відпрацьовані алгоритми надання домедичної допомоги.

scroll back to top

Previous post Минулого тижня на Черкащині понад 3 тисячі дітей захворіли на грип та коронавірус — Новини Черкас за сьогодні
Next post Затримали 34-річного жителя області, якого підозрюють у шахрайстві