У Смілі віддали 2 млн на укриття «універсальному» ФОПу

Деталі

Виконавчий комітет Смілянської міської ради повідомив про укладання договору на поточний ремонт укриттів, вартістю у майже 2 млн гривень. Договір укладений без проведення конкурентної закупівлі з місцевим ФОПом.
Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”, повідомляє «18000».
Договір на відповідні послуги укладено між смілянськими чиновниками та підприємцем Володимиром Ульяненком. Для нього це стало 284-ю угодою із розпорядниками публічних коштів, вартість яких перевищує 30 млн гривень. Найбільша кількість угод Ульяненком укладено Малостаросільським психоневрологічним інтернатом, для якого він слугує “універсальним” постачальником.
Разом з тим, це п’ята і найкоштовніша угода укладена між Ульяненком та Смілянським виконавчим комітетом.
Договором передбачено ремонт приміщення у районі “Машбуду” в одному із житлових будинків. Підрядник має облаштувати тут систему водопостачання та водовідведення, встановити санвузли із чашами Генуя, а також облаштувати належну вентиляцію.
Роботи підрядник має завершити до кінця поточного року.

scroll back to top

Previous post Наш район отримав 40 пічок-буржуйок від ГО «Січ»
Next post Комісія розслідує, чи «збивали» чиновники безпілотник