У Смілі з 13-метрової висоти врятували кішку

Деталі

У Смілі рятувальники провели вкрай складну та небезпечну операцію, аби врятувати кішку.
Про це у соцмережах повідомляє засновниця громадської організації “Хвіст” Анастасія Задерновська.
За її словами, тварина перебувала на висоті близько 13 метрів під мостом. Ситуація ускладнювалася наявними поруч електричними лініями під напругою у тисячі вольт. Це означало, що наближатися до них навіть на 2-3 метри небезпечно для життя. І ці електричні лінії вимкнули на декілька хвилин, аби врятувати маленького і дуже переляканого пухнастика.

«Не знаю, чи можливо таке у Європі чи США, на які ми завжди рівняємося та прагнемо бути схожими. Але в Смілі мала честь бачити власними очима на дивовижну синергію служб, рятувальників, роботу професіоналів своєї справи, які обʼєдналися для порятунку тварини від жорстокої та мучительної смерті», – говорить пані Анастасія.

І зазначає, низький уклін ДСНС міста Сміла та всім причетним структурам та службам. «Сьогодні, без перебільшення, був історичний випадок порятунку тварини в екстримальних умовах», – підсумовує Анастасія Задерновська.

scroll back to top

Previous post «Ви чого тут сидите? Хто вас обирав?»: депутати облради нарешті проголосували за рішення, яке «розморозить» кошти на будівництво черкаської «екстренки» (ВІДЕО) — Новини Черкас за сьогодні
Next post 115 мільйонерів задекларували свої доходи за минулий рік