У Старокостянтинові чоловіка засудили за скоєння низки майнових слочинів | Кримінальні новини

21.05.2023 14:00

Зловмисник, перебуваючи на іспитовому терміні, на шлях виправлення не став. Скоївши декілька крадіжок, правопорушник вчинив ще й грабіж.

4 липня минулого року на лінію «102» подзвонив 57-річний чоловік і повідомив, що його пограбували. На місце події одразу ж прибули працівники місцевого відділу поліції.

Як встановили поліцейські, зловмисник був знайомий з потерпілим, деколи допомагав йому по господарству, тож знав, що окрім власника в будинку проживає лише його 86-річна родичка. Одного дня, скориставшись відсутністю господаря, чоловік зайшов до будинку, схопив електроінструмент та почав тікати, не звертаючи уваги на протести пенсіонерки. Викрадений електроінструмент зловмисник продав.

Працівники поліції оперативно встановили місцезнаходження правопорушника і затримали його.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили причетність грабіжника ще до низки крадіжок. Напередодні зловмисник проник на територію домогосподарства місцевої жительки, звідки викрав мобільний телефон. Згодом чоловік викрав мобільний телефон у свого знайомого під час розпивання алкогольних напоїв. Гаджети крадій потім здав у ломбард.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, Старокостянтинівський міськрайонний суд визнав 39-річного чоловіка винним у скоєнні крадіжок та грабежу в умовах воєнного стану і присудив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Хмельницької області

Источник

Previous post СБУ викрила ще 12 рашистських інтернет-агітаторів, які навіть пам’ятники кадирову пропонувати поставити. ФОТО | Кримінальні новини
Next post У Львові поліцейські взяли у кайданки наркодилерку міжрегіонального масштабу. ФОТО | Кримінальні новини