У Тернівському ліцеї провели конкурс краси серед старшокласниць «Панна Осінь — 2021» та конкурс «Осіння феєрія»

Деталі

Днями у Тернівському ліцеї обрали свою Міс «Панна Осінь — 2021». У конкурсі змагалися 5 учасниць: Аделіна Білецька з 8 класу, три десятикласниці Вікторія Коломієць, Ілона Чорненька, Віолета Середа та одинадцятикласниця Вікторія Лисенко.

Для дівчат влаштували кілька видів випробувань. Особливо цікавими були конкурс талантів, інтелектуальний, на кращу господиню, на найкрасивішу зачіску, на найвлучнішу відповідь на питання: як би ти витратила мільйон гривень?
Членами журі були четверо хлопців з 11 класу, яких очолював
Роман Задорожний. Голова журі – поважний директор ліцею Анатолій Шулежко. Почесний член журі – досвідчений козак та педагог Іван Тараненко.
Ведучим свята був цікавий, модний і харизматичний молодий учитель та керівник гуртка «Основи медіаграмотності» Руслан Билина.
У підсумку затятих змагань королевою краси і осені стала чудова Вікторія Коломієць. Інші учениці також стали переможницями у різних номінаціях. А хлопці підтвердили, що тернівські дівчата – найкрасивіші.

Того ж дня всі учні від 1 до 11 класу взяли участь у виставці робіт на тему ”Осіння феєрія».
— Дякую всім учням та батькам за участь у нашій виставці!
Дякую своєму 5-А, які долучилися та креативно підійшли до своїх експозицій. На виставці можна побачити і гарбузову домівку павука, і кукурудзяних посіпак, і велетенського ведмедя, і родину їжака, гусінь, корзинку з овочевими квітками та багато-багато цікавого. Тож нехай майбутній урожай буде ще більш щедрим за цьогорічний, — сказав Руслан Билина.
Всі вироби дійсно були цікаві і неповторні, у кожному класі визначили своїх переможців.
Найбільше відзначили вихованців гуртків «Джура» (керівник Іван Тараненко) та «Основи медіа грамотності (керівник Руслан Билина) Центру дитячої та юнацької творчості Березняківської сільської ради.
Перші місця здобули: Назар Бегейма, Каріна Вовк, Валентин Маслюк, Анастасія Зоренко і Альбіна Танцюра.

scroll back to top

Previous post Знову цвітуть каштани