У вечірній ДТП в Черкасах загинуло три особи, серед них – дитина | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

Фото: 18000

Близько 22 години учора на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Байди Вишневецького зіштовхнулися Citroën та Nissan. Повідомили, що від удару з однієї з автівок вилетіли пасажири, до того ж серед постраждалих є діти.

На місці події працювали чотири бригади екстренки.

Чоловік 73-х років перебував у стані клінічної смерті. На місці події медики проводили реанімаційні заходи, але врятувати пацієнта не вдалося.

Фото: 18000

До Черкаської обласної дитячої лікарні доправили двох хлопчиків приблизно 8-9 років. Один перебував у вкрай важкому стані – у стані коми із забоєм головного мозку, закритими травмами та переломами. Він помер у реанімації. Інший – перебував у стані сопору, отримавши черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

До Третьої черкаської міської лікарні доправили жінку у критичному стані, попередньо виявивши в неї відкриту черепно-мозкову травму, гемопневмоторакс, закриті та відкриті переломи. Жінка померла в реанімаційному відділенні.

Чоловік 44-х років та жінка 47-ми років мали гостру стресову реакцію.

За повідомленням пресслужби КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»

Previous post Унаслідок ракетного удару на Черкащині один загиблий і п’ятеро поранених
Next post Черкащан запрошують на пляж малювати мурал | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області