Успішна участь вихованців КДЮСШ «Юність» у престижних легкоатлетичних змаганнях

Деталі

15-16 червня у Київській області на тренувально-спортивній базі «Конча-Заспа» відбувся IV етап Кубка України з легкоатлетичних метань пам’яті ЗТУ Л. Смєлаша та А. Кончіца.

140 спортсменів та спортсменок із 11 областей України боролись за медалі впродовж двох днів. Як повідомив тренер Юрій Ткаленко, учасниками означеного заходу стали і вихованці КДЮСШ «Юність». Вонт в когорті іменитих суперників змогли вибороти дві нагороди: «золото» у метанні диска — Полонець Каріна та «бронза» у штовханні ядра — Строцька Іванна.

Менш вагомими але важливими були результати інших хлопців і дівчат. «До речі, для Макаренко Дарини цей старт був першим на такому рівні, тож хочу привітати її з високим 5-им місцем та виконанням нормативу І-го юнацького розряду.» — позвалив свою вихованку Юрій Ткаленко.

Також він зазначив, що додатковим стимулом для юних легкоатлетів було побачити як змагаються імениті спортсмени. Це ще й великий досвід та навчання. Діти поспілкувались з учасниками чемпіонату Європи в Римі — Артуром Фельфнером та Іриною Климець.

scroll back to top

Previous post Пожежники — добровольці отримали 150 комплектів спорядження
Next post У поліції повідомили деталі вбивства 10-річної дівчинки (фото, відео) — Новини Черкащіни