За день патруль в Умані видав 14 повісток до військкомату — Новини Черкасс

Про це повідомив голова Уманської РДА Ігор Миклащук.

“Уманською районною військовою адміністрацією видано наказ про посилення заходів безпеки в період комендантської години, а також посилення контролю за продажем алкогольних напоїв, – зазначив . – На підставі наказу сформовано патруль із поліцейських Національної поліції України та військовослужбовців Уманського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки”.

За його словами, 15 червня патруль вийшов на чергування. За результатами патрулювання, були виявлені грубі порушення громадського порядку. На 10 громадян складено протоколи про адміністративне правопорушення, а 14 громадян отримали повістки до військкомату.

Голова Уманської РДА зазначив, що патрулі працюватимуть і надалі не тільки у місті Умані, а на території й інших населених пунктів району.

Нагадаємо, в поліції пояснювали, чи можуть військові зупиняти автомобілі для вручення повісток черкащанам.

Підписуйтеся на телеграм-канал “Шо там у Черкасах?”. Лише перевірені новини

Previous post Сотні врятованих життів, понад двісті виїздів на евакуацію: на фронті воює бойовий медик із Черкащини — Новини Черкасс
Next post Під Черкасами ліквідовували тренувальну пожежу | Новони Черкащіни — огляд політики