За вбивство чоловіка смілянину дали 9 років

Деталі

У Смілі винесли вирок 34-річному чоловіку, який жорстоко вбив свого знайомого.
Трагедія сталася 7 липня, повідомляє «Про все», посилаючись на інформацію з Єдиного реєстру судових рішень.
Троє чоловіків випивали в одному із закинутих будинків, коли між двома з них розгорілася сварка. Обвинувачений взяв цеглину та кілька разів вдарив нею товариша по голові.
Коли вбивця зрозумів, що накоїв, намагався приховати сліди злочину. Його затримали випадкові свідки пожежі, яка почалася в будинку.
«Назбирав поліетиленових пакетів, якими обклав тіло потерпілого і підпалив. Чи був у той час потерпілий живим, не пам’ятає. Після цього вийшов з будівлі та спостерігав через вікно за полум’ям. Потім вирішив втекти з місця події, однак був затриманий трьома сторонніми особами. Ці події відбувалися увечері, близько 20-21 години. Заявив, що розкаюється у вчиненому, однак жалю не висловив, зважаючи на негативне відношення до особи потерпілого», — йдеться у судовому документі.
Причиною конфлікту зловмисник назвав образи в сторону його покійної матері, які звучали від вбитого.
Як повідомляється у вироку, засуджений має проблеми з психічним здоров’ям. Після затримання його помістили до психіатричної лікарні. Згодом фахівці з’ясували, що злочин чоловік вчинив усвідомлено та перебував у стані осудності.
Смілянський міськрайонний суд визнав чоловіка винним в убивстві та призначив для нього покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Previous post Смілянам повідомлять мобільні номери диспетчерських служб комунальних підприємств
Next post У Смілі лікарню хочуть відремонтувати за 42 мільйони гривень