За вихідні у Смілі захворіли на COVID 53 особи, померли від коронавірусу ще 6 людей

Деталі

За інформацією Смілянської міської ради, 4 жовтня на території міста зареєстровано 53 нових підтверджених випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.
Загалом зараз у Смілі 210 осіб хворих на коронавірус. З них під наглядом сімейних лікарів на амбулаторному лікуванні перебуває 194 особи (дорослих – 189, дітей – 5).
На стаціонарному лікуванні у КНП «Смілянська міська лікарня» перебуває 47 хворих, з них: мешканців м. Сміла – 16 осіб та мешканців інших населених пунктів області – 31 особа.
За вихідні дні померло 6 осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19: одна особа з числа мешканців Сміли та 5 осіб з інших населених пунктів області.
Станом на 04.10.2021 мобільною бригадою КНП «ЦПМСД» СМР та у Центрі вакцинації населення вакциновано:
• Однією дозою вакцини усього – 10 957 осіб;
• Другою дозою вакцини – 8 687 особи.
За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» повідомляємо, що станом на 04.10.2021 в області зареєстровано 87 739 випадків коронавірусної інфекції. Одужало 82 479 хворих,за останню добу 12.
За добу лабораторно підтверджено 94 випадки COVID-19 у територіальних громадах Черкаського району– 32, Золотоніського – 31, Уманського – 24, Звенигородського – 7.
Найбільше підтверджених випадків COVID-19 зареєстровано у віковій групі 40-69 років, смертей від цієї хвороби — 60-79 років. Найменша кількість захворювань серед дітей до 17 років.
Слід зазначити, що в області реєструються повторні інфікування вірусом SARS-CoV-2. З початку пандемії – 113 осіб.

scroll back to top

Previous post ТОВ «Агро-Рось» та Всеукраїнське об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ» традиційно привітали людей поважного віку
Next post З початку року на Черкащині усиновили 19 дітей | Новини Умані