Засуджено чоловіка, який пропонував поліцейським хабар

Жашківським відділом Уманської окружної прокуратури підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно чоловіка, який пропонував працівникам поліції неправомірну вигоду (ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України). Інформує пресслужба обласної прокуратури.

Прокурором у суді доведено, що 53-річний житель міста Жашкова, будучи викритим працівниками патрульної поліції під час керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, пропонував їм грошові кошти, щоб уникнути складання протоколу про адміністративне правопорушення (ч. 1 ст. 130 КУпАП).

Вироком Жашківського районного суду Черкаської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину та призначено покарання у вигляді штрафу розміром 17 000 гривень.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Previous post Смілян та гостей міста запрошують на благодійний концерт “Дорога до Перемоги”
Next post Людей не попередили: будинок в Черкасах не можуть утеплити через дорогий ремонт