Засуджено горе-матір, через яку померло чотирьохмісячне немовля

За публічного обвинувачення прокурорів Звенигородської окружної прокуратури вироком Лисянського районного суду Черкаської області визнано винною 20-річну жительку Лисянського району за фактом злісного невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки (ст. 166 КК України). Горе-матір засуджено до 2 років 6 місяців обмеження волі. Інфрмують у пресслужбі обласної прокуратури.

За даними слідства, обвинувачена неналежно доглядала за своєю чотирьохмісячною дитиною, не систематично годувала її, не зверталася до медичного закладу для відповідного обстеження дитини, що призвело до тяжкого захворювання та стало причиною смерті маляти.

За результатами вивчення рішення суду та займаючи принципову позицію, прокурорами вирок суду буде оскаржено до суду апеляційної інстанції через невідповідність призначеного судом покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченої.

Previous post Викрили злочинну групу, яка виготовляла й збувала наркотики
Next post У Черкасах знову повідомили про замінування коледжу | Черкаські новини — суспільство