Затримали чоловіка, який до смерті побив батька

Деталі

П’яний 30-річний син завдав батькові смертельних ударів. Вранці він виявив тіло батька без ознак життя та викликав поліцію.
Сталося це, повідомляють в обласній поліції, у селі Кочержинці Уманського району. Чоловік сам повідомив про смерть батька. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. При огляді поліцейські виявили на тілі чоловіка численні садна та синці. Слідчі направили тіло чоловіка на судово-медичну експертизу.
«За висновком експерта смерть потерпілого настала внаслідок тяжких тілесних ушкоджень. Оперативники провели ряд слідчо-оперативних заходів та встановили, що 74-річний батько та його син розпивали алкогольні напої, посварилися й побилися.Син завдав батькові численних ударів по обличчю та тулубу. За кілька годин унаслідок тяжких ушкоджень чоловік помер», – розповідають правоохоронці.
Вони кажуть, що 30-річний зловмисник у скоєному зізнався, розповів правоохоронцям, що мав з батьком давній конфлікт на ґрунті побуту. Його затримали.

2022 07 31 chol

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі провели необхідні процесуальні дії та оголосили зловмиснику про підозру у вчиненому. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.
За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

scroll back to top

Previous post На фронт передали ще одне авто
Next post Загинули чотири захисники з нашого району