Юні митці здобули 7 нагород на всеукраїнській виставці — Новини Черкащіни


14 жовтня 2021, 20:04

7 призових місць здобули вихованці ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР у Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Юні митці закладу: Мілана Данільченко, Дарина Олексюк, Єлізавєта Оцвей, Анастасія Макаренко, Владислава Пріхно, Марія Кутова та Артем Сутула нагороджені Дипломами Українського державного центру позашкільної освіти.

Цьогоріч на розгляд суддівської колегії Конкурсу було подано 1623 вироби дитячого мистецтва із усіх областей України у двох вікових категоріях. Творчий захід проводиться щорічно з метою підведення підсумків роботи гуртків, творчих об’єднань декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини.

Колядники_Сутула Артем_Черкаська

Вітаємо талановитих вихованок Багатопрофільного молодіжного центру та їхніх керівників, Вікторію Кулак, Галину Тимошенко та Лідію Чернюк, із черговою перемогою на високому рівні!

Кінь_Кутова Марія_Черкаська

Ромашки_Данільченко Мілана_Черкаська  

Про це повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

Джерело

Previous post У Тетерівці на Жашківщині завдяки співпраці з місцевим бізнесом упорядковують територію (відео) — Новини Черкащіни
Next post Повідомлено про підозру чоловіку, якій обікрав квартиру черкасця — Новини Черкащіни

Добавить комментарий