Зеленський похвалив СБУ: Тепер в окупантів не буде опори на українській землі

Деталі

 

 

Президент Володимир Зеленський відзначив, що Служба безпеки України стала працювати ефективніше, це проявилося на звільнених територіях Харківської області, – тож Росії не буде на кого спертися там у своїх загарбницьких намірах.

Джерело: відеозвернення Володимира Зеленського ввечері 19 вересня

Пряма мова: «Харківська область – стабілізуємо ситуацію, тримаємо позиції (…)

Хочу подякувати Національній поліції за швидке відновлення правопорядку на щойно звільненій території. І Службі безпеки України за те, що працює тепер помітно результативно.

Не можу розкривати всіх деталей, але завдяки СБУ зараз маємо впевненість, що в окупантів не буде жодної опори на українській землі».

Деталі: Зеленський зазначив, що окупанти після контрнаступу ЗСУ «відчутно панікують», але в них буде лише два варіанти дій: або втечуть у Росію, або будуть засуджені в Україні.

Президент також розповів, що на ставці головнокомандувача в понеділок розглянули питання захисту державного кордону.

  

 

Передісторія:

— 12 липня президент змінив начальника Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України: замість Сергія Левченка призначив Олександра Дубровіна.
— 17 липня Володимир Зеленський усунув Івана Баканова від виконання обов’язків голови СБУ, а 18 липня запропонував Верховній Раді звільнити його і доручив виконувати обов’язки голови СБУ першому заступнику Баканова Василю Малюку.
— 11 вересня правоохоронці затримали Романа Дудіна, який до кінця травня очолював управління СБУ в Харківській області: йому інкримінують державну зраду і самовільне залишення служби.

 

Джерело: Українська правда

scroll back to top

Previous post За добу в області тричі гасили пожежі через порушення правил використання печей — Новини Черкасс
Next post Сміляни скаржаться, що швидка допомога не виїжджає на виклики

Добавить комментарий