Уже завтра на Черкащині прогнозують сніг та ожеледицю

Із середи атлантичні циклони розпочнуть постачати на Черкащину опади у різних фазах. Морози втрачатимуть свою силу, поступаючись місцем відлизі. При проходженні атмосферних фронтів вітер посилюватиметься до небезпечних 15-20 м/с.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Так, 7 грудня прогнозують сніг, вдень з переходом у мокрий сніг та дощ. Температура вночі 3-8º морозу, вдень 2º тепла — 3º морозу. Цей день може виявитися досить складним у погодному відношенні: випадіння рідких опадів на охолоджену поверхню, предмети та обладнання призведе до ожеледі, налипання мокрого снігу та ожеледиці на дорогах. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

8 грудня буде невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Температура впродовж доби 2º тепла — 3º морозу. 9 грудня — вночі без істотних опадів, вдень дощ та мокрий сніг. Температура вночі 3º тепла — 2º морозу, вдень 1-6º тепла.

За попередніми оцінками, у найближчі вихідні потеплішає. Температура підвищиться: вночі 0-5º тепла, вдень до 4-9º на фоні помірного дощу.

Джерело

Previous post Захисникам передали ще 8 автівок від Черкащини
Next post На Черкащині чоловік пограбував 95-річного пенсіонера (ВІДЕО)