Кубок пам’яті Бориса Гударенка. Позмагались смілянські баскетболісти

Деталі

Кубок пам’яті Бориса Гударенка та його соратників розпочався ще 16 грудня в день народження родоначальника баскетболу в м.Сміла. Про це, на своїй сторінці у Фейсбуці розповів тренер з баскетболу Будинку дитячої та юнацької творчості Іван Петренко.
У переддень нового року, в рамках товариських баскетбольних зустрічей колишніх і теперішніх вихованців БДЮТ було проведено фінальну зустріч Кубку пам’яті Б.М.Гударенка та його соратників.

 

Попередні ігри відбулися 16 грудня в день народження визначного баскетболіста, на честь якого були названі ці меморіальні змагання. Тоді команді школярів «Ассоль» U16 у грі за бронзові нагороди вдалося виграти у команди «Шева», яка була послаблена через травму одного із гравців на перших хвилинах гри.
Символічний товариський реванш відбувся 31 грудня. Команда «Шева» підсилена «зірковими гостями»: Дар’єю Полторацькою і Максимом Лисяком (нині гравець вищої ліги команди «Самбір») успішно відігралися.
Фінал відбувся між командами «РПЗ-Поштовий» та «Центр-Богдана». Гра була досить напруженою, іноді жорсткою, інтрига зберігалась до самого кінця, але фортуна на цей раз схилила голову до команди «РПЗ-Поштовий», які змогли утримати перевагу у 4 очка до фінального свистка. Після ігор відбувся традиційний конкурс на кращого триочкового снайпера турніру. Ним виявився неодноразовий переможець таких конкурсів, учень школи № 7 В’ячеслав Осаула.
Захід вібувся за підтримки міського відділу молоді і спорту. Учасників змагань приймала Смілянська школа №7.

 

 

ДЛЯ ДОВІДКИ:
Завдяки Борису Михайловичу Гударенку, який керував і працював у Смілянській дитячо-юнацькій спортивній школі майже 20 років (1956-1972), баскетбол отримав справжній розвиток і полонив любов’ю до цього виду спорту сотні юних сердець. Вихованці цього тренера стали чемпіонами обласної Спартакіади школярів у1960-61 роках.

 

Фото зі сторінки Ivan Petrenkold у Фейсбуці

scroll back to top

Previous post На вулиці Ржевській провели грейдерування
Next post Від Черкас до Сміли та навпаки: із 6 січня курсуватимуть дві пари електропотягів

Добавить комментарий