Під колеса авто потрапили 3 людини

Деталі

В області за один день під колеса автівок втрапили три людини. Всіх трьох медики екстренки госпіталізували до лікувальних закладів.
Про це повідомляє Ірина Назарок з обласного центру екстреної медичної допомоги.
За її словами, перша ДТП сталася у Монастирищі близько 14-ї години. Там на вулиці Соборній під колеса автомобіля втрапила 40-річна жінка. Вже за 5 хвилин медики швидкої оглядали пацієнтку. Її доправили до Монастирищенської ЦРЛ, попередньо виявивши закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та садна.
«Близько 17-ї години в Умані на вулиці Київській сталася аварія за участі пішохода. Медики прибули до місця події за 4 хвилини і почали надавати допомогу 76-річному чоловіку. Його доправили до Уманської міської лікарні. Попередньо у пацієнта діагностували закриту черепно-мозкову травму, забійні рани, закриті травми та перелом гомілки», – розповідає пані Ірина.
І додає, о 18:45 надійшов виклик, що у Черкасах по вулиці Гагаріна під колеса авто втрапила жінка. За чотири хвилини медики вже надавали допомогу 39-річній пацієнтці. Попередньо у неї виявили закриту черепно-мозкову травму та травмо попереково-крижового відділу хребта.
«Медики просять усіх учасників дорожнього руху бути свідомими, уважними та обережними. Закликаємо пішоходів враховувати обставини відключення вуличного освітлення та одягати світловідбивні елементи – флікери, а також вмикати ліхтарики навіть на пішохідних переходах», – підсумовує Ірина Назарок.

scroll back to top

Previous post В області активізувалися телефонні шахраї
Next post 90 тис. грн виділять для закупівлі генераторів дитячим будинкам