Міський голова Сміли оприлюднив відео з порушниками, які «насвинячили» на пляжі — Новини Черкащіни


04 червня 2023, 20:17

Не встигли у Смілі  завершити повну реконструкцію міського пляжу, а вже горе-відпочивальники псують зону відпочинку. Працівники рятувальної станції 30 травня зранку побачили таку картину – відвідувачі після себе залишили купу сміття, пристрій для вживання наркотиків та жіночу спідню білизну.

Про це повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Сміли Сергій Ананко.

«Цю «інсталяцію» людського свинства обгородили стрічками. Тепер чекаємо, щоб компанія молоді, що так бурхливо і насичено відпочивала, самостійно прибрала свій непотріб», – пише Сергій Ананко.

В подальшому на пляжі теж будуть встановлені камери відеонагляду.

За кілька днів міський голова Сміли оприлюднив відео з порушниками громадського порядку, оскільки ті так і не з’явились поприбирати за собою.

«Горе-відпочивальники, що гучно і з наслідками пиячили днями на пляжі, прибрати свій непотріб не повернулись. Тож розміщую відео, де камери зафіксували цю компанію.

Прошу всіх, хто впізнав цих порушників громадського порядку, написати мені в особисті повідомлення у Фейсбуці. Або повідомити диспетчера виконкому за телефоном 2-00-01 або +380682774828», – зазначає Сергій Ананко.

Джерело

Previous post Довбик обрав клуб, у якому хотів би продовжити кар’єру, – несподіваний вибір — Новини Черкащіни
Next post Золотоніські правоохоронці допомогли літній жінці дістатися додому — Новини Черкащіни

Добавить комментарий