Працівників АГНКС проконсультовано з питань безпеки праці та запобігання травматизму — Новини Черкащіни


23 серпня 2022, 16:44

Головний державний інспектор Управління Держпраці у Черкаській області Сергій Крикун надав консультації працівникам мережі автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій (далі – АГНКС), що здійснює реалізацію стисненого природного газу у м. Черкаси.

Фахівець Управління довів до відома працівників інформацію про стан виробничого травматизму на підприємствах галузі. Особливу увагу зосереджено на вимогах безпеки під час виконання газонебезпечних робіт та робіт в замкнутому просторі, умовах експлуатації обладнання підвищеної небезпеки.

Працівникам АГНКС роз’яснено питання організації газонебезпечних робіт, їх документального оформлення, застосування засобів індивідуального захисту тощо. Наголошено на вимогах законодавства до посадових осіб, які є відповідальними за проведення робіт підвищеної небезпеки.

Сергій Крикун акцентував на необхідності належного оформлення трудових відносин з найманими працівниками та на перевагах таких відносин.

Джерело

Previous post На Уманщині триває робота по створенню нових підрозділів добровільної та місцевої пожежної охорони — Новини Черкащіни
Next post Справу посадовця міськради передали до суду

Добавить комментарий