Черкаські чиновники вирішили, в якому банку зберігатимуть мільйони у 2022 році | Черкаські новини — суспільство

У Черкаській міській раді провели конкурс щодо визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Черкас на депозитному рахунку у 2022 році.

Як пояснила директор департаменту фінансової політики Тетяна Харенко, розміщувати кошти можна лише на рахунках банків, які відповідають критеріям, визначеним урядовою постановою, до яких відносяться наступні фінансові установи: ПАТ КБ «ПриватБанк», АТ «Укрексімбанк», АБ «Укргазбанк» і АТ «Ощадбанк».

Відповідно до поданих пропозицій та умов банків, найвища запропонована відсоткова ставка — 7,0%. Зважаючи на відповідність пропозицій умовам конкурсу та однакові процентні ставки в АБ «Укргазбанк» та АТ «Укрексімбанк», переможцем конкурсу визначили банківську установу «Укрексімбанк», при роботі з якою протягом 2021 року не було жодних проблем при розміщенні тимчасово вільних коштів Черкаської міської громади.

Протягом 2021 року кошти були розміщені під 6,5% річних, сума отриманих доходів від розміщення на депозиті склала 10 157,5 тисяч гривень.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Previous post «Черкаські богатирі» показали свої нагороди (ФОТО)
Next post Поліцейські знайшли зниклу малу уманчанку на сніговій гірці в центрі міста | Черкаські новини — суспільство