До 2 грудня можна подавати претендентів у склад нової громадської ради

Деталі

Рішенням виконавчого комітету Смілянської міської ради від 25.11.2021 № 531 достроково припинена діяльність громадської ради при виконавчому комітеті Смілянської міської ради.
Для формування ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів для формування нового складу громадської можна подати пропозиції кандидатур від інститутів громадянського суспільства. Відповідно до законодавства ініціативна група складається із 8 осіб і формується на паритетних засадах з представників виконавчого комітету та представників інститутів громадянського суспільства (зареєстрованих в установленому порядку).
Свої пропозиції можна надсилати до 2 грудня на електронну адресу stop-kor@smila-rada.gov.ua зазначивши прізвище, ім’я кандидатури та номер контактного телефону. Рейтингове голосування щодо кандидатур до складу ініціативної групи планується провести 03.12.2021.

scroll back to top

Previous post «Схилімо голови в скорботі» — учасники театру «Перевесло» підготували відеореквієм до Дня Пам’яті Голодомору
Next post За вихідні у Смілі 20 нових випадків зараження на COVID, померло 7 осіб