Дружина ексочільника Черкаської ОДА Єлизавета Юрушева посварилася з професором-росіянином — Новини Черкащіни

04 червня 2023, 17:24

Дружина ексочільника Черкаської ОДА Олександра Скічка, бізнесвумен Єлизавета Юрушева посварилася з професором-росіянином у Мілані, пише ТСН.

Як відомо, зараз Юрушева з трьома дітьми перебуває в Італії, де в Мілані пішла навчатися в інституті Marangoni. У своїх соцмережах бізнесвумен розповіла, що до них прийшов новий професор з росії. Вже в той момент Єлизавета хотіла залишити аудиторію, але пересилила себе.

Втім, Юрушева не втрималася, коли професор почав наводити як приклад російські компанії:

«Зрозуміла я, що він цієї самої рашистської нації тоді, коли він почав наводити в приклад російські компанії. Як приклад! Санкційну, корупційну державу ставити в приклад!» – написала Юрушева.

Коли ж професор поцікавився у Єлизавети її думкою стосовно однієї з російських компаній, бізневсумен йому висловила все, що в неї кипіло:

«Я навела йому безліч економічних фактів, чому будь-який російський бізнес в моїх очах – це лише купа непотребу. Жодні цифри цього нікчемного ринку не можна брати до уваги, бо все що робиться їхніми руками – фальшиве, необ’єктивне і цьому ніколи не можна довіряти. Все, що ллється з їхніх вуст – брехня і більшість населення цього псевдо величного ринку живе без електроенергії та газу, що показує, що ця країна не те що не розвинута, вона – ніщо!» – сказала дружина Скічка.

Своєю чергою росіянин відповів, що однаково це величезний ринок. Юрушева ж наголосила, що «жодного ринку там давно вже немає, це країна двох міст, а всі інші живуть у лайні і там їм і місце». Професора це розізлило і він відповів Юрушевій, що вона так говорить лише через політичну ситуацію.

Єлизавета ж сказала, що не навчатиметься за такими прикладами. Юрушева, врешті, покинула аудиторію, а перед виходом вигукнула: «Слава Україні!»:

«На жаль, я розумію що це не остання зустріч з представниками цієї нації, бо вони повсюди – ховатися від них неможливо та і не треба! Їх треба ставити на місце, аби вони не наводили приклади своєї «величної» країни скрізь, а знали що у світі немає місця їх імперіалізму» – наголосила Єлизавета.

Зазначимо, що буквально за годину пост про сварку з професором-росіянином видалили із соцмереж Юрушевої:

«Мій останній пост про професора, який наводить в приклад компаній країни, яка перебуває під санкціями всього світу – видалили! Напевно, комусь правда очі ріже. Але нам то ніяких публікацій і не треба. Ми і так дуже добре знаємо правду – вона у нас всередині. А вони все там же — в лайні!» – прокоментувала бізнесвумен.

Джерело

Previous post Золотоніські правоохоронці допомогли літній жінці дістатися додому — Новини Черкащіни
Next post Поліцейські затримали злодюгу, який під приводом “повернення боргу” пограбував одесита | Кримінальні новини