Енергетикам Уманщини передали гуманітарну допомогу для ремонту енергомереж (ФОТО, ВІДЕО) — Новини Черкас за сьогодні

в Новини

20.06.2023

Спеціалісти ПАТ «Черкасиобленерго» продовжують роботу над відновленням енергомереж для забезпечення безаварійного та надійного розподілу електроенергії споживачам Черкащини.

Про це інформують в пресслужбі підприємства.

Днями енергетики Уманщини отримали підсилення у вигляді необхідного обладнання від Благодійної організації «Благодійний фонд «Збережи Україну».

Від початку повномасштабного вторгнення рф вдалася до відвертого тероризму та почерговими хвилями завдавала масованих та методичних ракетних ударів по об’єктах енергетики. ПАТ «Черкасиобленерго», окрім забезпечення електроенергією споживачів Черкащини, не припиняє роботи з відновлення, ремонту та ліквідації аварій на енергетичних об’єктах деокупованих територій країни.

Для ще більшої ефективності роботи енергетиків необхідне обладнання передали благодійники. Так, відокремлений структурний підрозділ «Уманські енергетичні мережі» отримав ремонтно-монтажне обладнання в кількості 136 штук від Благодійної організації «Благодійний фонд «Збережи Україну».

У комплект обладнання увійшли кутова шліфувальна машина, бензоріз, диск відрізний по бетону, електричний генератор, кабелі, пилки, кувалда, зварювальний інвертор з електродами, ударний гайковерт, тельферний підіймач, дриль ударна та інше обладнання.

– Хочу висловити слова вдячності благодійному фонду, а особливо директору Віталію Наконечному за надану допомогу. Надане обладнання підвищить ефективність обслуговування електромереж як в Черкаській області, так і в областях, які перебувають на фронтовій лінії, зокрема у Миколаївській та Херсонській областях, де Товариство активно долучається до відновлення енергомереж. Цінуємо увагу благодійного фонду та піклування про потреби людей у складних життєвих обставинах,- наголосив директор ВСП «Уманські енергетичні мережі» Сергій Ченчик.

За словами заступника голови правління із загальних питань ПАТ «Черкасиобленерго» Олександра Бращенка у Товаристві працюють висококваліфіковані спеціалісти, які зможуть забезпечити належне використання, технічне обслуговування, ремонт, зберігання та використання за призначенням відповідного обладнання.

– Приємно, що Благодійна організація «Благодійний фонд «Збережи Україну» з розумінням ставиться до потреб енергетичного сектору та простягнула руку допомоги. Ми вдячні його Королівській Високості принцу Людвігу Баварському, графу Хубертусу Нессельроду та Румунському Товариству Червоного Хреста за підтримку. Разом ми робимо важливу справу, яка допоможе ліквідувати наслідки терористичних дій російської федерації та пришвидшить перемогу,- підсумував Олександр Бращенко.

ЕНЕРГЕТИКАМ УМАНЩИНИ ПЕРЕДАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ДЛЯ РЕМОНТУ ЕНЕРГОМЕРЕЖ

Previous post У Черкасах працівники медичного закладу завдали збитків на понад мільйон гривень, їх судитимуть — Новини Черкас за сьогодні
Next post У Балаклеївській громаді придбали щепоріз