Живе в нашій області, а обожнює путіна

Деталі

Подивіться на це фото, де зображено ху*ло, якого проклинає весь світ. Цю світлину 65-річна жителька Умані постила на своїй сторінці, бо любить путіна.
Тож наразі співробітники управління СБУ в Черкаській області повідомили цій проросійській пропагандистці, яка все життя прожила в цьому місті, про підозру
у сприянні інформаційно-підривній діяльності росії.
«Мешканка Умані розповсюджувала проросійську пропаганду та відкрито підтримувала військову агресії рф. Дописи та репости вона «розганяла» через заборонену в Україні російську соцмережу «Однокласники». Там вона закликала підтримувати рашистів, які проводять так звану «денацифікацію» та «демілітаризацію» нашої держави», – розповідають у спецслужбі.

Правоохоронці кажуть, що в окремих дописах любителька путіна розповсюджувала фейки щодо приєднання південної частини України до рф та співпраці органів влади з окупантами. Крім того, вона поширювала матеріали щодо підтримки та визнання окупації росією Криму.
У результаті обшуку у пропагандистки було вилучено комп’ютерну техніку, мобільний телефон з доказами протиправної діяльності.
Слідчі СБУ повідомили їй про підозру за ч. 2 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.
Викриття рашистської пропагандистки здійснювали співробітники СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.
До речі, з початку війни у Черкаській області правоохоронні органи відкрили 24 кримінальні справи за фактами невизнання російської агресії, розголошення діяльності ЗСУ та колабораціонізм.

scroll back to top

Previous post На війні загинув уродженець Смілянщини | Новони Черкащіни — огляд політики
Next post У Смілі триває медична підготовка рятувальників