Маленьких черкащан запрошують моделювати іграшки, опановувати інформаційні технології та фотографію — Новини Черкасс

Про це повідомили в пресслужбі Черкаської обласної ради.

Серед гуртків на вибір юних черкасців – авіамоделювання, автомоделювання, судномоделювання, моделювання іграшок, основи інформаційних технологій, цифрова фотографія, радіоелектронне конструювання тощо.

Зазначають, що нині в закладі навчається 300 вихованців. У них є можливість демонструвати свої вироби на різних конкурсах, бути лауреатами обласних стипендій.

– Заклад є складовою частиною системи позашкільної освіти дітей та учнівської молоді області. Ми навчаємо малечу і створюємо умови для їхнього творчого, інтелектуального, духовного й фізичного розвитку, організовуємо змістовне дозвілля вихованців. Окрім цього, допомагаємо нашим маленьким черкащанам із самореалізацією та виховуємо з них громадян демократичного суспільства, які вміють критично мислити, – розповів директор закладу Євгеній Король.

Нагадаємо, жителів Черкас запрошують на благодійну виставку, щоб підтримати жінок-захисниць.

Відеоісторії про черкащан, добірки корисностей та залаштунки життя команди “18000” – підписуйся на наш інстаграм

Previous post Стати в чергу черкаського ЦНАПу можна через телеграм-бот — Новини Черкасс
Next post Минулось без наслідків, — Ігор Табурець про ситуацію в області — Новини Черкас