На Дніпровській водоочисній станції триває оновлення фільтрів — Новини Черкащіни

18 квітня 2024, 14:01

Зараз на Дніпровській водоочисній станції закінчується оновлення третього із чотирьох швидких фільтрів, яке розпочалося 2022-го року.

Фото: Черкасиводоканал

Це включає в себе заміну дренажних систем і фільтруючого матеріалу, а саме: кварцового піску. Таким чином «Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства.

Такі роботи наразі є особливо важливими та актуальними на фоні погіршення якості річкової води та враховуючи, що фільтруюча система, вже відпрацювала більше 20 років.

Фото: Черкасиводоканал

В процесі робіт, які «Черкасиводоканал» виконує власними зусиллями, використовуються сучасні склопластикові дренажно-розподільчі системи Харківського виробництва. Таке оновлення фільтрів допоможе не лише оновити потужності роботи станції, але й забезпечить надійність та безаварійність її робочого процесу.

КП «Черкасиводоканал» також висловлює подяку постійним міжнародним партнерам – благодійному фонду UNICEF Ukraine («ЮНІСЕФ»), який надав в рамках цих робіт кошти для закупівлі 320 тон піску для одного з фільтрів.

Про це інформують на сторінці КП «Черкасиводоканал».

Джерело

Previous post Публічні закупівлі: в ОВА заслухали звіти районів — Новини Черкащіни
Next post Пізня обрізка дерев вражає тварин: у Черкасах прихистили білченят — Новини Черкащіни