На двох вулицях Черкас встановлять «лежачі поліцейські» — Новини Черкасс

Про це повідомляють на сайті міської ради.

Зокрема, на вулиці Сурікова засоби заспокоєння руху встановлять в районі перехрестя з вул. Промисловою. Про це просить низка організацій, які там розташовані.

По вул. Добровольчих батальйонів засоби заспокоєння руху хочуть встановити в районі житлових будинків №146/1 та №125. Нині  ця вулиця відремонтована від вул. Крилова до вул. Пушкіна, там розміщений приватний сектор, а тротуари відсутні, тому є необхідність встановлення “лежачих поліцейських”.

У КП “ЧЕЛУАШ”, яке опікується встановленням та ремонтом таких засобів у Черкасах, повідомляють, що у 2022 році “лежачі поліцейські” ще не встановлювали.  Водночас у період з 2017 по 2021 року було встановлено 117 засобів примусового зниження швидкості (переважно по 2 полоси на 1 перехресті). Здебільшого їх розміщували біля навчальних закладів, дитячих садків чи у житлових кварталах.

Нагадаємо, у Черкасах автомобіль не розминувся з мотоциклом.

Долучайся до телеграм-каналу “Шо там у Черкасах?”. Оперативно повідомляємо про повітряні тривоги і першими повідомимо про нашу перемогу

Previous post Піротехніки Черкащини вилучили понад 200 боєприпасів
Next post У найближчі три доби буде нестійка погода з дощами