На відкритті головної ялинки міста побували всі смілянські VIP-персони

Деталі

19 грудня у Смілі урочисто відкрили та запалили вогні на головній ялинці міста. На святі з нагоди відкриття ялинки зібралося все міське керівництво.

Спочатку виступив міський голова Сергій Ананко, який подякував усім працівникам, що вбирали ялинку і місто, адже вийшло дуже гарно та по-святковому. Також мер міста пообіцяв ще більше ілюмінації до нового року, тож наше місто буде ще кращим.

Потім виступила голова Черкаської районної адміністрації Валерія Бандурко. Вона відзначила, що ялинка і центр міста цього року особливо красиві. Це символізує воскресіння і відродження Сміли після періоду застою і занепаду. Голова РДА побажала смілянам більше мріяти і щоб наші мрії нарешті збувались.

Далі взяв слово народний депутат ВРУ від нашого округу Сергій Рудик. Він пообіцяв роздати дітям безкоштовні подарунки, чим ледве не зірвав свято. Адже весь натовп кинувся по солодощі, і ведучі на деякий час залишилися стояти під ялинкою без діла.
Коли люди повернулись до ялинки – свято продовжилося. Незважаючи на дощ і мокру погоду, на відкриття прийшло чимало смілян з дітками. Керівництву та працівникам культури дійсно вдалося організувати хороше свято і створити позитивний настрій. Такого пожвавлення у нашому місті вже давно не було.

Біля ялинки зібралися всі заступники міського голови, секретар міської ради, начальники управлінь. Тож сміляни могли підійти і поспілкуватися з представниками влади, задати запитання.
Без сумніву, треба відзначити красу цьогорічної міської ялинки і центральної площі. Дуже вдалим є задум із будинками майстрів і фотозоною, милує око нове нічне освітлення міста. Нарешті, Сміла стає красивою і сучасною, як це і повинно було бути вже давно.

2021 12 20 yalinka3

Комунальники, працівники Машбуду, працівники Водоканалу, які тепер перейшли у СКП «Комунальник», управління ЖКГ, працівники відділу культури – це основні люди, які прикрасили центр міста.
Хочеться вірити, що освітлення і краса дійдуть і до віддалених куточків Сміли.

scroll back to top

Previous post За вихідні у Смілі 35 нових хворих на COVID, померла одна людина
Next post Четверо травмованих: в одному із сіл Черкащини чоловік напав із ножем на людей | Новини Умані