Патрульні затримали водія, який позбавлений права керування та у стані наркотичного сп’яніння роз’їжджав Черкасами | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

На вулиці Набережній в Черкасах патрульні виявили та зупинили автомобіль Toyota Camry, водій якого порушив ПДР.

Спілкуючись із керманичем інспектори виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували йому пройти відповідний огляд, на що керманич відмовився. Також під час перевірки водія патрульні встановили, що він керував транспортним засобом, хоч був позбавлений права керування повторно протягом року.

На водія автівки Toyota патрульні склали протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася стягненню, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння) та за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою позбавленою права керування вчинене повторно протягом року) КУпАП.

Надалі адміністративні матеріали передадуть до суду.

За інформацією пресслужби патрульної поліції Черкаської області

Previous post Вперше молилися українською мовою: на Черкащині ще одна церква перейшла до ПЦУ | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post Визначили переможця всеукраїнських змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” в Черкасах — Новини Черкас за сьогодні