Перший поверх поліклініки Смілянської міської лікарні змінився до невпізнаваності

Деталі

«Нам спільними зусиллями вдалось переобладнати перший поверх поліклінічного відділення міської лікарні. Наразі там вже повноцінно приймають пацієнтів. Хто пам’ятає, як виглядав хол і коридори, розуміють – зміни вже були вкрай необхідні. Ще минулого року було виділено кошти з бюджету громади на капітальний ремонт цієї частини поліклініки.»- повідомив про зміни у лікувальному закладі Сергій Ананко, міський голова Сміли.
Головне завдання, що ставили собі за мету, запевняє посадовець — це зробити все для зручності і комфорту пацієнтів. Також серед пріоритетів у них була доступність послуг для маломобільних груп населення. Ремонтні роботи проводились з урахуванням їх потреб. У закладі пороги понизили, двері тепер встановлені достатньої ширини. Санітарна кімната теж зроблена з вимогами інклюзії. Серед головних змін – це обладнання на першому поверсі гінекологічного кабінету безбар’єрного доступу.
Сергій Ананко подякував керівництву лікарні за те, що приміщення не лише відремонтували, а й перепланували, щоб було просторіше. Замінили повністю систему опалення, зробили зручне зонування. Також значно покращився функціонал кабінетів, що знаходяться на першому поверсі.

Зробити кардіограму, пройти огляд у хірурга, травматолога, дерматолога можна в зручних кабінетах на першому поверсі. Лікарня за власні кошти закупила у ці приміщення ролети на вікна, зручні меблі для комфорту пацієнтів та телевізор, на якому згодом буде відображатись електронна черга.
Також міський голова розповів, що на відкриття поліклініки після ремонту приїхали благодійники з подарунками. Смілянською швейною фабрикою торгівельної марки «Славна» було відшито та передано лікарні 65 комплектів постільної білизни для пацієнтів, ще за 100 комплектів заплатили інші благодійники.

scroll back to top

Previous post Під час пожежі загинув чоловік
Next post Діти військових зі Сміли відпочивають у таборі під Варшавою