Поліція Вінниччини розслідує факт ДТП за участю 4 автомобілів та поранення людини. ФОТО | Кримінальні новини

18.11.2023 15:30

Автопригода сталася на автодорозі М-21. Наразі слідчі призначили ряд експертиз для встановлення остаточних причин аварії.

За попередньо інформацією, водій автопоїзда Volvo не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічну руху та допустив зіткнення з вантажівкою Mercedes з напівпричепом. У результаті аварії – причіп Mercedes відкинуло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з автомобілем Volksagen під керуванням 41-річного жителя міста Вінниця. Легковик Skoda, яким керував 41-річний вінничанин, що рухався позаду вантажівки Mercedes, в’їхав у задню частину її причепа.

За кермом автопоїзда перебував 65-річний житель Львівщини. Іншою вантажівкою з напівпричепом керував 47-річий мешканець Запорізької області.

Внаслідок аварії водій вантажівки Mercedes отримав ушкодження та був доставлений до лікарні.

У керманичів відібрані зразки крові для проведення експертизи. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

За фактом автопригоди розслідується кримінальне провадження. За таке правопорушення передбачено покарання – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

За матеріалами поліції Вінницької області

Источник

Previous post Викрав колишню співмешканку, погрожуючи пістолетом та гранатою — на Житомирщині підозрюють молодика | Кримінальні новини
Next post Кейн: «Я не знал, чего ждать от трансфера, потому что пробыл в «Тоттенхэме» 19 лет» (19 ноября 2023 г.) — Новости футбола