Смілянський підприємець Віталій Лисенко купив для фронту наземну станцію Starlink

Деталі

Сміляни продовжують допомагати ЗСУ. Цього разу підтримку для фронту – наземну станцію Starlink, купив підприємець Віталій Лисенко.

Про це повідомляє голова районної військової адміністрації Валерія Бандурко.
За її словами, у військовослужбовців виникла потреба в придбанні комплексу супутникового зв’язку «Starlink» для підсилення наших земляків на передовій. Тож
Черкаська РВА звернулася із запитом про допомогу до підприємця-аграрія зі Сміли Віталія Лисенка.
«Віталій Феліксович у черговий раз не відмовив у допомозі. І сьогодні наші військові вже отримали новий термінал «Starlink». Крім того, Віталій Лисенко профінансує щомісячну абонплату за користування системою тривалістю до Перемоги», – каже пані Валерія.

Як наголошують у Смілянській міській раді, підприємець Віталій Лисенко завжди серед перших відгукується, коли надходять запити від наших захисників. Цей пристрій передали у підрозділ, де служить наш земляк Сергій Воронов. Військовослужбовець подякував за таке технічне підсилення та зазначив, що у їхньому батальйоні близько тридцяти хлопців із Черкаського району.
Starlink дійсно потрібний військовим для виконання бойових завдань на Донецькому напрямку. Засіб зв’язку необхідний, щоб мати перевагу над ворогом та дає додаткові можливості захисникам його ефективніше знищувати.
«Дякую підприємцю та його команді за постійну підтримку. Моя величезна шана і подяка за мужність, силу та відвагу нашим бійцям. Наближаємо перемогу разом», – підсумовує Валерія Бандурко.

scroll back to top

Previous post Ціла сімʼя отруїлася грибами
Next post З Італії у район прибула гуманітарна допомога