Смілянським дітям показали справжні міни та вибухонебезпечні предмети

Деталі

«Протимінна безпека» — це тема виховної бесіди рятувальників із смілянськими дітьми, що відбулась у Центральній бібліотеці.

Зустріч фахівців Служби порятунку та дітей розпочалася із знайомства — присутні переглянули презентаційний відеоролик про роботу надзвичайників. Далі співробітники ДСНС розповіли хлопчикам та дівчаткам про важливі правила безпеки в побуті та під час відпочинку на воді. Одним із найзахопливіших моментів зустрічі стала розповідь фахівця групи піротехнічних робіт та підводного розмінування про небезпеку вибухонебезпечних предметів, різновиди та дії у разі їх знаходження.

Захід відбувся у досить позитивній і жвавій атмосфері, діти ставили багато запитань рятувальникам та приміряли бронезахист піротехніків.

На завершення зустрічі, рятувальники розповіли про можливості пожежного автомобіля й обладнання вогнеборців, з яким вони щодня виїжджають на ліквідацію пожеж.

Найсміливіші спробували себе у ролі рятувальника та загасили умовну пожежу.

scroll back to top

Previous post Що сильнішою буде Україна, то менше триватиме ця війна – звернення Президента Володимира Зеленського
Next post У Смілі дві котельні перевели на альтернативні види палива