Тенденція до погіршення: головний лікар про стан 1,5-річної дитини, яка постраждала в ДТП у Черкасах | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

Фото — Черкаська обласна прокуратура

Головний лікар Черкаської обласної дитячої лікарні Микола Кондрацький у коментарі Про все розповів, у якому стані зараз перебуває півторарічна дитина, яка постраждала в ДТП біля перинатального центру.

За словами Кондрацького, стан дитини — вкрай важкий.

— Стан дитини — з тенденцією до погіршення. Зараз вона перебуває на апараті штучної вентиляції легень, — сказав головний лікар.

Нагадаємо, що ДТП, в якій постраждала дитина, сталась 16 червня.

Як повідомляють у Черкаській обласній прокуратурі, винуватиця аварії — 26-річна черкащанка — кермувала автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. У салоні авто перебувала її знайома з 1,5-річною дитиною. Порушуючи ПДР, водійка не обрала безпечну швидкість руху та врізалась в автомобіль, який стояв припаркований на узбіччі. У результаті аварії півторарічна дівчинка отримала тяжкі тілесні ушкодження, її госпіталізували. Жінки ж від госпіталіції відмовились.

Винуватицю ДТП затримали, їй повідомили про підозру. Ухвалою суду підозрювану взяли під варту з можливістю внесення застави в розмірі 134 200 грн. Наразі прокуратура готує апеляцію з метою збільшення розміру застави.

Previous post Черкащани вибороли сім медалей на Кубку Світу з кікбоксингу
Next post Одному працівнику стало зле, інший пішов допомогти: стали відомі деталі загибелі чоловіків на золотоніському підприємстві | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області