Тюльпанові композиції розквітли на Набережній

Деталі

Минулої осені працівниками СКП «Комунальник» було висаджено 1400 тюльпанів 5-ти видів (бахромчатий, лілієвидний, махровий, тріумф та хвилястий) на вході до міської набережної, повідомили на сторінці підприємства.
Вже цієї весни комунальникам приємно спостерігати, як квіти радують своєю красою смілян та гостей міста.

А міський голова додав, що це зроблено в рамках реалізації спільного проєкту влади і бізнесу. Адже у воєнний час не просто працювати підприємцям. Смілянська Набережна, де розміщена зона активного відпочинку «Галактика», є однією із родзинок міста. Цибулини тюльпанів куплені за кошти міського бюджету восени 2022 року. Доглядати за клумбами буду працівники «Галактики». А до всіх відвідувачів звертаються із проханням бережно ставитись до цієї краси.
Луковички висаджувались за спеціальною схемою вздовж спуску до міської Набережної. От вже зараз красені тюльпани розквітли. Вишукані клумби милують око смілян та гостей міста.

scroll back to top

Previous post Завдяки гранту у Смілі покращують умови для проживання ВПО
Next post На честь льотчика Євгена Лисенка з Ротмістрівки в Африці виготовили поштові марки