Відображатиме входи та виходи зі станцій: у Google Maps додали новий функціонал — Новини Черкасс

Фото: Getty Images

Про це пише The Verge.

Завдяки вказівкам громадського транспорту Google Maps тепер рекомендуватиме різні маршрути залежно від того, що більше підходить користувачу: “найкращий маршрут”, “менше пересадок”, “менше ходити”, “доступний для колісного крісла” або “найнижча вартість”. Додаток чітко відображатиме входи та виходи зі станцій, щоб зменшити ризик потрапити не в той потяг.

Ще одна нова функція — спільні списки, що дозволять користувачу та його друзям голосувати за певні напрямки за допомогою емодзі. Списками можна буде ділитися з друзями за допомогою текстових повідомлень або інших програм для обміну повідомленнями.

Також з’явиться можливість реагувати на фотографії та відгуки користувачів за допомогою емодзі.

Нагадаємо, що в 2019 році у Google Maps додали прогнози завантаженості громадського транспорту. Також була додана функція, що поєднує маршрути громадського транспорту з опціями їзди на велосипеді та спільного користування.

У “Дії” можна замовити доставку водійського посвідчення.

Перевірена оперативна інформація про ситуацію в Черкасах та Україні. Підписуйся на телеграм-канал “18000 | Шо там у Черкасах?”

Previous post На Золотоніщині горів житловий будинок: загинув чоловік
Next post В області знову дощитиме, температура поступово знижуватиметься — Новини Черкасс