Відсьогодні всі посадові особи у Смілі мають бути щеплені від COVID-19

Деталі

Міський голова Сміли видав розпорядження на основі Постанов КМУ про перелік професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням та ст. 46 Кодексу законів про працю України.
Відділу кадрової роботи треба довести до відома всіх працівників виконавчого комітету, самостійних відділів та управлінь виконавчого комітету Смілянської міської ради про те, що з 31.01.2022, на період дії карантину встановленого Кабінетом Міністрів України, запроваджується обов’язкове профілактичне щеплення усіх працівників органів місцевого самоврядування проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

У разі неподання до 26 січня працівниками інформації про документи, що підтверджують наявність профілактичного щеплення проти COVID-19 або протипоказань відповідно до Переліку медичних протипоказань та застережень до проведення профілактичних щеплень, працівники будуть вважатися як такі, що відмовляються або ухиляються від проведення обов’язкового профілактичного щеплення, що є підставою для відсторонення від роботи з 31.01.2022 до усунення причин, що його зумовили.
Також посадові особи можуть отримати штраф: від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ч.1 ст. 44-3 КУпАП).

scroll back to top

Previous post У центрі поблизу 14-поверхівки хочуть побудувати триповерховий комерційний комплекс, якщо дозволять депутати
Next post На тарифній комісії вирішили підняти ціну на воду у Смілі до 68 гривень