Випускники черкаських шкіл провели «Ходу подяки» ЗСУ

Деталі

У пʼятницю 1627 черкаських учнів у патріотичному вбрані пройшли «Маршем подяки» ЗСУ вулицею Хрещатик.
Про це повідомляє черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.
«У такий спосіб наші випускники висловили вдячність захисникам і захисницям, які й у ці хвилини виборюють мир в Україні. За їхню сміливість, жертовність, за їхню незламність та щоденний подвиг», – говорить пан Анатолій.
За його слвоами, наші випускники – це наша гордість. Розумні, патріотичні й свідомі. Останній рік їхнього шкільного життя проходив під час повітряних тривог, відключень світла, у зумі або ж в укриттях.
«Попри все наші діти та вчителі гідно впорались із усіма викликами й показали гарні навчальні результати. Зараз нам усім не до гучних святкувань, ми всі як один переживаємо через трагічні події в державі. Але нам усім є за що і кому дякувати. Перш за все, нашим незламним воїнам», веде далі Анатолій Бондаренко.
Приємно, уточнює він, що наші школярі розуміють велику ціну кожного уроку в навчальному класі, можливості писати контрольні й здавати іспити, продовжувати розвиватися й жити.
«Цим маршем наші школярі висловили вдячність за майбутнє, яке обовʼязково в них буде в мирній країні. Вдячність нашим воїнам та кожному, хто підтримує Україну і робить все задля найшвидшої перемоги над рашистськими оккупантами», – каже міський голова Черкас.
Знаєте, додає він, коли вчора бачив прапори військових частин у руках наших дітей, які їм подарували наші Герої, вкотре переконався: Україну ніколи не перемогти.

scroll back to top

Previous post Для ранніх хлібів запаси вологи залишаються цілком достатніми
Next post Лісівники області готові прихистити херсонців із затоплених районів