У центрі Сміли роздали більше тисячі продуктових наборів від американського фонду

Деталі

Близько тисячі продуктових наборів гуманітарної допомоги від Всесвітньої організації американського фонду «World Сentral Кitchen» для внутрішньо переміщених осіб привезли у Смілу.

Продукти першої необхідності у вигляді різних круп, макаронних виробів, олії, цукру, хлібобулочних виробів, м’ясних та рибних консерв, фруктів та іншого отримали сім’ї, які були вимушені залишити свої домівки через повномасштабну війну і прибули до нашої громади з різних областей України.

Міський голова подякував за спільну координацію дій Всесвітній організації американського фонду «World Сentral Кitchen», голові Черкаської обласної військової адміністрації Ігорю Табурцю, голові Черкаської районної військової адміністрації Валерії Бандурко, громадській організації «Воля і Право», волонтерам за активну позицію та неабияку людяність.

scroll back to top

Previous post У Черкасах відбувається акція на підтримку полонених захисників «Азовсталі» (ВІДЕО) — Новини Черкасс
Next post В ОСББ «Богданівське, 36» відновили вуличне освітлення