У Черкасах відбудеться благодійний спортивний турнір для підтримки ЗСУ | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

24 червня,о 14:00 Центр «Спорт для всіх» проведе благодійний турнір CHERKASY FITNESS CHALLENGE 2023 з виконанням силових вправ на Пушкінському пляжі.

Учасники змагатимуться у трьох вікових категоріях: дорослі (23 р.+), юніори (15-23 р.), діти (8-14 р.). Окремо змагатимуться чоловіки і жінки.

Планується 6 залікових вправ:

— підтягування;
— стрибки на куб;
— зворотні віджимання на перекладинах;
— випади зі штангою під час ходьби;
— прес;
— бьорпінг.

— У Черкасах ми вперше проводимо такий захід. Цей формат — адаптація «козацьких ігор» від Всеукраїнського центру «Спорт для всіх», де є силовий напрямок. Ті, хто добре себе покажуть, зможуть взяти участь у змаганнях всеукраїнського рівня, тож запрошуємо долучитися до благодійного фітнес челенджу, помірятися силами й при цьому допомогти захисникам. До слова, учасники сплачуватимуть благодійні внески, виручені кошти віддамо на потреби однієї з військових частин, — прокоментувала очільниця Черкаського обласного центру «Спорт для всіх» Марія Шелест.

За інформацією пресслужби Черкаської облради

Previous post У Черкасах до 15 років в’язниці засудили працівника обласної лікарні, який здавав фсб позиції ЗСУ | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post У Золотоноші загинули двоє чоловіків, які впали в 7-ми метрову шахту | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області