У Черкаському художньому музеї відкриється виставка «АТО-ООС очима сучасних митців» — Новини Черкащіни

20 грудня 2021, 18:07

У вівторок 21 грудня в Черкаському обласному художньому музеї відбудеться відкриття виставки «АТО-ООС очима сучасних митців».

Про повідомляють в Головному центрі підготовки особового складу Держприкордонслужби імені генерал-майора Ігоря Момота, особовий склад якого сприяв організації виставки в Черкасах.

Експозицію представлять харківські митці міського осередку Національної спілки художників України та громадська організація «Харківський клуб «Генерал».

У виставці буде представлено понад 150 робіт, на яких зображені ветерани російсько-української війни, моменти бойових дій на Сході та інше. За словами художників, деякі роботи вони писали, як кажуть, з натури, а деякі – за світлинами своїх героїв. На картинах зображені як колишні, так і чинні військовослужбовці, зокрема прикордонники. Загалом твори, що будуть репрезентовано стверджують національну ідею, прославляють військових і віддають шану загиблим за незалежність України, сприяють патріотичному вихованню молоді та популяризації військової служби.

Зазначимо, що виставка буде працювати до 29 грудня 2021 року, за адресою: місто Черкаси, вулиця Хрещатик, 259 – Черкаський обласний художній музей. Вхід вільний.

Джерело

Previous post Незаконне зайняття гральним бізнесом: оголошено підозри 8 членам організованої групи — Новини Черкащіни
Next post Юні жашківські футболісти стали срібними призерами турнір Ржищівської ДЮСШ | Новини Жашківа