У Черкаському онкодиспансері чоловік напав на дружину військового після зробленого йому зауваження | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

Скріншот із відео

У Черкаському онкодиспансері сталася сутичка між агресивним чоловіком та дружиною військового Оксаною Морозовою. Жінка зробила зауваження відвідувачу закладу через його спробу пройти без черги. Між ними спалахнув словесний конфлікт, під час якого чоловік штовхав черкащанку та намагався відібрати у неї телефон.

Хамовитого черкащанина не зупиняло навіть те, що лікар саме оглядав тяжкохвору пацієнтку.

«Стоячи в черзі на прийом до лікаря, разом з хворими жінками несподівано з’являється цей нахаба і, не питаючи дозволу жінок, вривається до кабінету лікаря, бо йому терміново потрібно, так як його дружину потрібно пропустити без черги, бо вони вважають, що так можна. Лікар зробив зауваження йому вийти і зачекати, як усі люди. Він навіть не зважав на те, що там оглядали тяжкохвору жінку», — розповідає Оксана Морозова.

Коли жінки в черзі також зробили йому зауваження, чоловік пропонував Морозовій вийти на вулицю й поговорити.

«Викликав мене на подвір’я «побалакати». В тоні не як із жінкою, а як з «мужиком». Мій чоловік знаходиться на службі у віддаленому районі з початку війни. Захищаючи нас і таку мерзоту. То в мене питання: чи це нормально, що він хоче мірятись силою і «побалакати» з хворими жінками?», — обурюється черкащанка.

Директор КЗ «Черкаський обласний онкологічний диспансер» ЧОР Віктор Парамонов у коментарі Про все каже, що чув про цей випадок у закладі і не здивований.

«На жаль, такі випадки іноді трапляються, — розповідає Віктор Парамонов. — Наші лікарі знають, що потрібно робити в таких випадках. Викликали тоді поліцію. Чим закінчилося, поки не знаю. Між нами живуть різні люди і періодично виникають такі ситуації. Колись взагалі було таке, що увірвався чоловік із ножем і серйозно поранив лікаря. Трапляються незадоволені люди певного соціального статусу. Сваряться, наприклад, з охороною. В таких випадках охоронець завжди викликає поліцію і байдуже, хто перед ним там стоїть».

Після інциденту лікар та свідки написали заяву до поліції на неадекватного відвідувача, проте той із дружиною зник ще до приїзду правоохоронців.

У пресслужбі поліції Черкаської області підтверджують, що на чоловіка була написана заява. Правоохоронці зараз встановлюють обставини події.

Після публікації Оксани Морозової деякі користувачі соцмережі впізнали чоловіка та назвали його ім’я. Також опубліковано його номер телефону.

Журналісти Про все намагалися зв’язатися зі скандальним черкащанином, проте він всі дзвінки проігнорував.

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика!

Previous post На Черкащині працівниця лісгоспу звертатиметься до поліції через наклеп про “незаконну торгівлю дровами” | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post Андрій Стріхарський розповів про результати пленарного засідання, звернення до ООН та виступ прем’єр-міністра Канади у ВР | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області