У Черкаському районі правоохоронці припинили незаконний вилов риби — Новини Черкащіни

26 листопада 2021, 21:05

Працівники поліції задокументували факт незаконного рибного промислу. Незаконно добуті водні біоресурси та знаряддя лову вилучено. Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження.

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

23 листопада, о 16:20 годині, під час відпрацювання в адміністративних межах села Худяки, Черкаського району, спеціалісти екологічної інспекції та інспектори роти з обслуговування водних об’єктів Управління патрульної поліції виявили факт незаконного вилову водних біоресурсів. Чоловік ловив рибу сітками.

260807742_1243044802847717_5740382819585034377_n

На місце події прибула слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції яка задокументувала факт незаконного вилову риби та вилучила у 28-річного правопорушника здобутий улов, а також месинові сітки загальною довжиною близько 70 метрів.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Покарання передбачено у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Джерело

Previous post На Черкащині виявили нелегальних мігрантів | Новини Умані
Next post Черкаських освітян запрошують на національний EdCamp знайти радість у професії — Новини Черкащіни