У енергетиків області – новий керівник

Деталі

Державний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк представили колективу ПАТ «Черкасиобленерго» нового очільника – Вадима Яненка.

Як повідомляють самі енергетики, рішення про зміну керівника ПАТ було ухвалено наглядовою радою Публічного акціонерного товариства «Черкасиобленерго» 29 лютого 2024 року. Вадим Яненко приcтупив до виконання обов’язків генерального директора згідно з наказом ПАТ «Черкасиобленерго» від 25 березня 2024 року. Це відбулося попри потужну протидію зацікавлених осіб, зокрема, блокування реєстрів та судові заборони.
Під час представлення нового керівника державний секретар Міненерго Сергій Суярко наголосив, що в умовах постійних атак ворога на енергетичну інфраструктуру країни надзвичайно важливими є фаховість керівників на місцях, а також нульова толерантність до зловживань та корупції.
«Керівникам, які толерують корупцію, не має бути місця у сфері державної електроенергетики», — зазначив Сергій Суярко.
В.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк своєю чергою зазначив, що в умовах постійних ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури дуже важливою є синхронна робота компаній, а саме готовність операторів системи розподілу, які працюють у відносно спокійних регіонах, надавати оперативну допомогу колегам. І саме на ПАТ «Черкасиобленерго», окрім стабільного електропостачання в області, покладено функцію підтримки колег із прифронтових областей.
З урахуванням усіх викликів компанія ПАТ «Черкасиобленерго» на чолі з новим керівником починає активну підготовку до наступного опалювального сезону 2024-2025 років. Мета — накопичити достатньо ресурсів та забезпечити успішне проходження осінньо-зимового періоду.
Нагадаємо, що Вадим Яненко розпочав свій трудовий шлях у 2002 році зі спеціаліста Національної комісії регулювання енергетики України. Працював комерційним директором «Черкасиобленерго», заступником комерційного директора АТ «Вінницяобленерго», був уповноваженою особою з питань відповідності АТ «Чернігівобленерго». Нині перейшов працювати з АТ «Українські розподільні мережі» до ПАТ «Черкасиобленерго».

scroll back to top

Previous post Добровольцям із Черкас виплачуватимуть щорічну допомогу в розмірі 30 тисяч гривень — Новини Черкас за сьогодні
Next post Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»